VERKOCHT: Specialist woningverbetering en renovatie

bedrijf te koopDe onderneming (eenmanszaak) is inmiddels ruim 8 jaar actief in het leveren en plaatsen van kozijnen, deuren, trappen, dakkapellen en gevelbekleding. De onderneming is gevestigd in westelijk Noord-Brabant. De jaaromzet beweegt zich op een niveau van circa €375.000 met een brutomarge van circa 45%. De kernactiviteiten zijn het adviseren, verkopen en (laten) installeren van projecten voor bouwkundige woningverbetering.

De onderneming heeft geen personeel in dienst. Het plaatsen van deuren, kozijnen, enzovoorts wordt geheel uitbesteed aan een netwerk van ZZP-ers. De onderneming heeft een goede naamsbekendheid. In het recente verleden werd geïnvesteerd in een toegankelijke website en een sfeervolle showroom. De onderneming is gevestigd in een gehuurd bedrijfspand aanpalend aan een leverancier voor interieur en styleproducten. De auto-bereikbaarheid is uitstekend.

De eigenaar wil de onderneming verkopen om persoonlijke redenen. Hij is bereid tijdelijk te ondersteunen bij de bedrijfsoverdracht. De onderneming is geschikt voor een MBI kandidaat of ZZP-er. Aangeboden wordt voorraad, opdrachten, inventaris en inrichting. De vraagprijs activa is €60.000.

©BBO&F