Bedrijfsoverdracht Zoekprofiel Logistieke Dienstverlener Zuidwest Nederland

Bedrijfsovername gezocht: logistieke dienstverlener Zuidwest Nederland

Relatie (BV in NL) is bestaande logistieke dienstverlener gevestigd in westelijk Noord-Brabant. Kernactiviteiten zijn goederentransport, warehousing en added value logistics.

Transportactiviteiten vinden plaats binnen de Benelux en Noord-Frankrijk met de nadruk op Zuid Nederland (Zeeland en Zuid-Holland).

Warehousing (in-, op- en overslag) en value added logistics vinden plaats in eigen opslagruimten met eigen bedrijfsmiddelen en personeel. Relatie kwalificeert zich als totaaloplosser met goede prijs/prestatie.

Gezocht wordt een overnamekandidaat in de logistieke branche. Deze logistieke dienstverlener is actief op het gebied van expeditie, distributie/transport en op/overslag.

De doelstelling hierbij is om het overgenomen bedrijf in principe als zelfstandig bedrijf voort te zetten. Het werkgebied is bij voorkeur Benelux.

De gezochte overnamekandidaat is gevestigd in Zuidwest Nederland, regio Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. Gezocht wordt aan een onderneming met 5-15 medewerkers en een omzet tussen de €1.000.000 tot €5.000.000.


©BBO&F