WaardeSchatter MKB App in App Store

app storeDe WaardeSchatter MKB is nu ook verkrijgbaar als App in de App Store. Deze WaardeSchatter MKB hanteert de principes van een rendementsmethode die ook de vermogenspositie van uw onderneming meeweegt. Zo krijgt de gebruiker van deze app uit de App Store snel en eenvoudig een globale indicatie van de waarde van een bedrijf.

Omdat de omvang van uw invoer beperkt is moet u ermee rekening houden dat een uitgebreidere en zorgvuldigere bedrijfswaardering zal kunnen afwijken. Maar voor een eerste indicatie is deze App in de App Store een goed startpunt.

Waarom een WaardeSchatter MKB in de App Store?

Een goede bedrijfswaardering geeft u een uitstekende startpositie in het verkooptraject van uw onderneming. Voor een globale schatting van de waarde van uw bedrijf kunt is deze WaardeSchatter MKB app van BBO&F in de App Store een goed starpunt. Deze WaardeSchatter MKB hanteert de principes van een rendementsmethode. De bedrijfswaarde wordt gebaseerd op de rentabiliteit van uw onderneming. Tevens wordt ook uw vermogen op de financiële balans van uw bedrijf meegewogen. Zo krijgt u met deze App in de App store snel en eenvoudig een globale schatting van de waarde van uw bedrijf.

De berekende waarde van uw bedrijf is gebaseerd op een beperkt aantal bedrijfsgegevens: de historische vermogenspositie en de winstgevendheid van uw onderneming. Juist omdat de invoer beperkt is moet u ermee rekening houden dat een uitgebreidere en zorgvuldigere bedrijfswaardering positief zal kunnen afwijken. Maar voor een eerste indruk geeft deze WaardeSchatter MKB app van BBO&F een prima indicatie.

De App in de App Store is een vereenvoudigde versie van de WaardeSchatter MKB op deze website. Echter geeft onder omstandigheden de zelfde uitkomsten. Tevens zijn een aantal tips en suggesties voor bedrijfsoverdracht opgenomen.

Een App in de App Store

Deze WaardeSchatter MKB App is ontwikkeld en in de App Store geplaatst door Theo Troost, gewaardeerd vriend en succesvol marathonloper.

©BBO&F