Seminar Succesvolle Bedrijfsoverdracht 26 september 2012

Op 26 september 2012 was er een Seminar Succesvolle Bedrijfsoverdracht: een succesvolle bijeenkomst in Hotel Restaurant Princeville. Circa 40 deelnemers hingen aan de lippen van de sprekers: Peter Schuitmaker van BBO&F en Jurgen van Asten van Blue Legal.

Klik HIER voor de presentatie en lees hoe u komt tot een succesvolle bedrijfsoverdracht.

En zie onder voor de oorspronkelijke uitnodiging.

_________________________________________________________

Op woensdag 26 september bent u van harte welkom op het seminar “Succesvolle bedrijfsoverdracht”. U mag weer volop bruikbare praktijktips verwachten.

Kort en bondig nemen wij u aan de hand van een praktijkcase mee langs de obstakels en mogelijkheden bij een bedrijfsoverdracht. U krijgt tips over wat in elk van de diverse fasen van het verkoopproces nodig is om een zo optimaal mogelijk verkoopresultaat te bereiken. Ook de positie van de koper wordt daarbij ruim belicht. Zo speelt u effectief in op kansen en ontwikkelingen die de markt biedt. De sprekers zijn mr. Jurgen van Asten (Blue Legal) en Ir. Peter Schuitmaker MBA RAB (BBO&F).

Deelname is kosteloos!

Succesvolle bedrijfsoverdracht

Uw onderneming verkopen – of een bedrijf aankopen – is geen alledaags verschijnsel. De weg naar een succesvolle bedrijfsoverdracht ligt bezaaid met allerhande obstakels. Grondige en vooral tijdige voorbereiding loont. En goede cijfers alleen vormen geen garantie voor een optimaal verkoopresultaat. Daar komt veel meer bij kijken.

Voor een succesvolle bedrijfsoverdracht zijn er een aantal zaken om in de gaten te houden:

–        Hoe bereik ik een goede startpositie in het verkoopproces?

–        Hoe realiseer ik een optimaal verkoopresultaat?

–        Wat moet ik vastleggen en wanneer?

–        Welke aandachtspunten zijn voor de koper essentieel?

In dit seminar zetten we de belangrijkste punten voor u op een rij. Met tal van praktijktips die een succesvolle bedrijfsoverdracht mogelijk maken!

U bent op 26 september vanaf 15.15 uur van harte welkom bij Hotel Princeville in Breda.

Programma

15:15 uur             Ontvangst

15:30 uur             Jurgen van Asten: welkom en inleiding

15:45 uur             Peter Schuitmaker: optimalisatie van het verkoopresultaat

16:15 uur             Pauze

16:30 uur             Jurgen van Asten: juridische praktijktips voor het verkoopproces

17:15 uur             Vragen

17:30 uur             Afsluiting en napraten onder genot van een hapje en drankje

Sprekers

Jurgen van Asten

Jurgen van Asten is partner bij Blue Legal en heeft bijna 20 jaar advocatenervaring in het adviseren van bedrijven. Als vaste huisadvocaat van ondernemers houdt hij zich bezig met allerhande bedrijfsmatige (ver)kooptransacties. Professioneel, snel, efficiënt en altijd meedenkend vanuit de business van zijn cliënt.

Peter Schuitmaker

Peter Schuitmaker is werkzaam bij het Bureau voor Bedrijfsoverdracht en Financiering (BBO&F) in Breda . BBO&F heeft als kernactiviteiten begeleiding bij bedrijfsoverdracht en het aantrekken van bedrijfsfinancieringen. Peter is Register Adviseur Bedrijfsopvolging en gecertificeerd lid van de landelijke Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Aanmelden?

Klik HIER

Met hartelijke groet,

Jurgen van Asten en Peter Schuitmaker

Auteur: Peter Schuitmaker