TE KOOP Groepsaccommodatie Vulkaaneifel D

Hans am Berg Groepsaccommodatie (luxe vakantiehuis) “Haus am Berg” in Bad-Bertrich (D), centraal gelegen in de Vulkaaneifel (D). De accommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. De doelgroepen zijn families, vriendenclubs (bijeenkomsten, feesten en vakanties) en bedrijven (bijeenkomsten en sessies). De groepsaccommodatie werd in de periode 2011 tot 2013 volledig (onder architectuur) gerestaureerd, gerenoveerd en ingericht. Vanaf 2013 wordt de groepsaccommodatie door de huidige eigenaar voor vakantieverblijven en bijeenkomsten verhuurd.

Sfeer, comfort en luxe zijn belangrijke steekwoorden. De groepsaccommodatie is uniek in zijn directe omgeving en rustig gelegen in een bosrijke omgeving. Historische stadjes als Cochem of Zell (beiden gelegen aan de Moesel) zijn binnen 30 auto minuten via toeristische routes te bereiken. In de directe nabijheid is een breed assortiment attracties: wandel- en moutainbikepaden, thermaalbaden, boottochten (Moesel), grotten, enzovoorts. Maar ook culinair biedt de omgeving een keur van mogelijkheden: terrassen, restaurants, konditoreien, weinstuben, enzovoorts.

De groepsaccommodatie omvat 7 slaapkamers, 7 badkamers, een ruime woonkamer, een professionele keuken en een zonovergoten terras. Meer informatie is te vinden op www.hausamberg.nl en www.hausamberg.de .

In het gebouw is (naast de verhuurbare ruimten voor groepsaccommodatie)  een volledig gescheiden en reeds ingerichte Studio aanwezig. Dit voor de permanente bewoning door een (toekomstige) eigenaar/beheerder. Deze studio is totaal circa 35m2, waarvan living en pantry met keukenblok (circa 30 m2) en een eigen badkamer (circa 5m2).

In de koop is inbegrepen de groepsaccommodatie (onroerend goed) inclusief inrichting (meubilair, A/V installaties, keukeninrichting en –apparatuur, domeinnamen. Kortom, het geheel wordt gebruiksklaar opgeleverd.

De huidige eigenaren (woonachtig in NL) hebben (deels door huidige werkzaamheden en /of prioriteiten) geen/onvoldoende gelegenheid om deze groepsaccommodatie op een goede manier te verhuren (exploiteren) en de unieke mogelijkheden (bijvoorbeeld: het aanbieden van excursies en dagprogramma’s) verder te ontwikkelen en te benutten. Een eigenaar/exploitant (gedacht wordt aan een echtpaar) op locatie biedt een beduidend beter perspectief. Vandaar deze zoektocht naar een geschikte koper/overnemer.

De vraagprijs is vastgesteld op €675.000. Dit basis van de exploitatiemogelijkheden en de daaruit voortvloeiende financiële draagkracht.