Mijn bedrijf verkopen?

mijn bedrijf verkopenAls u uw bedrijf gaat verkopen, komt er van alles op uw pad. U krijgt te maken met verschillende bedrijfseconomische, juridische en fiscale aspecten. Maar ook emotioneel gaat dit u raken.

Vragen komen er dan genoeg. Wat is mijn bedrijf waard? Op welke verkoopprijs kan ik rekenen? Hoe organiseer ik het verkoopproces? Hoe regel ik geheimhouding? Wat leg ik vast in de verkoopovereenkomst? Wat is mijn financiële betrokkenheid na de verkoop? Hoe is de risico-overgang geregeld? Hoe voorkom ik acute belastingheffing?

Voor wie?

Dit boek is primair geschreven voor de MKB ondernemer. Hij heeft met veel inspiratie en transpiratie een bedrijf opgebouwd. Maar eens komt het moment dat hij zijn onderneming wil overdragen. Dan volgt een spannend en uitdagend proces: de bedrijfsoverdracht.

Wat kunt u ermee?

Dit  boek maakt van u geen vakspecialist. Dat is ook niet nodig. Daar hebt u uw overname-adviseur voor. Die moet u helpen om de juiste stappen te nemen. Om de juiste keuzes te maken. Om voor u het pad naar een succesvolle bedrijfsoverdracht te effenen.

Dit boek draagt hopelijk wél bij aan het juiste begrip bij de lastige en complexe materie. Zodat u op een goede manier sturing kunt geven aan het proces. Zodat u zo de juiste keuzes kunt maken. Met als eindresultaat: een succesvolle afronding van de overdracht van uw onderneming.

Mijn bedrijf verkopen?

ISBN 978-94-92185-22-8

Copyright © 2016: BBO&F BREDA
Auteur: Peter Schuitmaker
Uitgeverij: Pro-Book ZWOLLE
Druk- en bindwerk: Pro-Book ZWOLLE
ISBN: 978-94-92185-22-8
Prijs incl BTW: € 16,50

Verkrijgbaar

Rechtstreeks via de Bestelpagina

Of bij: bol.com

 

©BBO&F