Bedrijfsovername De Saeck Breda

Bedrijfsovername De Saeck GinnekenDaan Hoogeveen is in de beslissende fase van de bedrijfsovername De Saeck Breda. Via Horeca Crowdfunding Nederland zoekt hij nog financiering voor de bedrijfsovername De Saeck. Daan is 36 jaar jong met ruim 17 jaar ervaring in de horeca. Zowel uitvoerend als kok en in de bediening. Maar ook in de planning en organisatie van een restaurant. Daan heeft van jongs af aan de ambitie gehad om een eigen restaurant te runnen. Met de aanstaande bedrijfsovername De Saeck Breda kan zijn droom worden verwezenlijkt. Daan heeft veel kennis en passie voor het horeca vak. En met name het houden van een restaurant. Die kennis en passie zijn verankerd door het volgen van cursussen en het lezen van vele boeken.

Il Mediterraneo Etten-Leur

Zes jaar geleden is Daan begonnen in een pand in Etten-Leur met het restaurant Il Mediterraneo. Dit restaurant heeft een biologische kaart. En maakt voornamelijk gebruik van streek producten. De kwaliteit is beter en daarnaast worden gasten bewust van de producten die in hun omgeving groeien. Het is duurzamer om producten uit de lokale omgeving te gebruiken en ook leuk om de gasten te betrekken bij ambachten in hun omgeving. Vegetarisch koken is overwegend aanwezig, naast een enkel vlees en vis gerecht.

Bedrijfsovername De Saeck BredaBedrijfsovername De Saeck Breda

De ervaringen zijn erg positief. Meer dan 95% van de gasten die bij Daan komt eten is erg enthousiast over het eten en zijn concept. Ook de sfeer en aankleding van het restaurant word door velen geprezen. Maar Daan heeft nu ervaren dat de ruimte te klein is voor het geen wat hij voor ogen heeft. Daarom is Daan op zoek gegaan naar een groter pand en een betere locatie. Deze locatie heeft Daan gevonden in Breda in het Ginneken, een bestaand restaurant De Saeck. Deze wordt aangeboden door Hormax Breda. De vorige exploitant  heeft onlangs het interieur aangepast en uitgebreid. Het restaurant ligt voor Daan’s concept op de juiste locatie ‘t Ginneken. De juiste doelgroep woont om de locatie heen. Het restaurant heeft een keuken die pas over enkele jaren aan vervanging toe is. En de rest van het restaurant is pas opgeknapt en kan zo in gebruik worden genomen.

Marathonloper Daan

Daan HoogeveenDe zelfstandigheid en het kunnen uitleven van zijn creativiteit beschouwt Daan als een voorwaarde voor een bedrijfsovername. En Daan is een harde werker. Er voor 120% voor gaan ervaart hij niet als bezwaarlijk. Daan realiseert ook dat hij beweegt in een sector waar het aanbod groot is. Maar door de trend van biologisch en duurzaam leven te vertalen in het bestaande concept van restaurant De Saeck zijn er genoeg mogelijkheden om de goed lopende onderneming voort te zetten.

Omdat Daan een doel voor ogen heeft in het leven, streeft hij naar een goede prestatie.  Keerzijde is dat hij soms te veel tegelijk wil. Dan komt de perfectie wel eens in het gedrang. Maar Daan is vooral ook een doorzetter. Daan gaat vaak tot het uiterste, om zijn doel te bereiken. Dit is in zijn sportieve levensgedeelte terug te zien. In zijn vrije tijd loopt Daan regelmatig marathons.  En Daan is creatief. Zijn vakcreativiteit komt voornamelijk tot uiting in de nieuwe, c.q. aangepaste gerechten die hij bereidt. En die zijn dan ook terug te vinden in de creatieve opmaak van de borden.

Horecaondernemer Daan

Daan heeft ook een grote werklust. Daan heeft altijd hard gewerkt. Hij is zeker niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken om zijn beoogde doel te bereiken. En Daan is ook zelfstandig. Bij problemen probeert hij altijd eerst tot een oplossing te komen. Maar Daan voelt zich ook niet te goed om zo nodig bij een deskundige ten rade te gaan.

En Daan heeft duidelijk visie op hoe een restaurant succesvol gerund moet worden. Niet alleen de interne processen, de voorbereiding, verwerking, het uitserveren, het aansturen van personeel, maar ook het contact met de klant. En Daan geniet een hele hoge gunfactor. Hij komt als prettig, eerlijk en betrouwbaar over.

Crowdfunding

Daan heeft zelf geld gespaard. En ook familieleden steunen Daan financieel. Zo kan 25% van de totale investering in koopsom, uitbreiding, werkkapitaal, huurgaranties en aanloopkosten worden gedekt. Voor het overige zoekt hij nog geld via Horeca Crowdfunding. Horeca Crowdfunding heeft zijn project gepubliceerd. En met alle vertrouwen dat dit project snel wordt volgeschreven. De gevraagde financiering lijkt verantwoord. Een mooie kans om een leuk rendement te maken.

Bedrijfsfinanciering

Dan zoekt nu financiers voor de bedrijfsovername De Saeck door crowdfunding. En voor de financiers ook nog een aantrekkelijk aanbod als zij dadelijk Daan in zijn nieuwe restaurant De Saeck opzoeken:

Bij een investering tussen €250 en €750 euro, krijgt u bij uw diner een gratis fles wijn of andere consumptie naar keuze. En bij een investering boven de €750, krijgt u een korting van 15% op uw diner. Beiden tot een maximum van 3 maal per jaar, gedurende de looptijd van de lening, 4 jaar. En u krijgt hiervoor bonnen. Zodat u die eventueel ook aan familie of vrienden kan geven.

Dus: bedrijfsovername De Saeck? Een goede zaak!

©BBO&F