Bedrijf overdragen

bedrijf overdragenBedrijf overdragen aan een bekende relatie?

Door uw jarenlange inspiratie en transpiratie heeft u uw bedrijf gebracht tot een succesvolle onderneming. Maar nu is ook de tijd rijp voor de verkoop van uw bedrijf. U hebt al een potentiële koper in beeld en over en weer zijn de intenties om tot een overdracht te komen uitgesproken.

Die potentiële koper zit bij u in uw directe omgeving. Wellicht een familielid: uw zoon of dochter. Maar misschien ook iemand binnen uw onderneming. Iemand die in uw bedrijf werkt, iemand die uw bedrijf kent, iemand die u vertrouwt en respecteert.

Maar een aantal onduidelijkheden belemmeren u om door te pakken, om verantwoorde vervolgstappen te nemen. Want wat is uw bedrijf eigenlijk waard? En hoe kan ik de onderneming fatsoenlijk overdragen? Binnen welke fiscale of juridische of financiële kaders?

De waarde van uw onderneming en uw financiële belangen in een haalbaar perspectief

Dan bent u bij BBO&F aan het juiste adres. Want BBO&F vormt zich een objectief oordeel. En BBO&F overlegt met u over wat naar alle partijen toe redelijk en acceptabel is. BBO&F zet de waarde van uw onderneming en uw financiële belangen in een haalbaar perspectief. BBO&F is daarbij vooral ook bruggenbouwer: hoe kan de transactie worden vormgegeven. Dit zodat alle partijen langdurig kunnen terugkijken op een win-win situatie!

BBO&F zorgt voor een verantwoorde overdracht van uw bedrijf

Met BBO&F komt u tot een verantwoorde overdracht van uw onderneming. Een solide basis voor alle betrokkenen voor de verdere groei en continuïteit van uw bedrijf.


©BBO&F