Specialist voor bedrijfsoverdracht

specialist voor bedrijfsoverdracht
Bedrijfsovername is een complex en uitdagend proces. Er spelen diverse financiële, juridische en fiscale aspecten. Een specialist voor bedrijfsoverdracht helpt u om te komen tot een bevredigend resultaat. BBO&F is specialist voor bedrijfsoverdracht. Met BBO&F werkt u aan optimale condities bij bedrijfsopvolging.

Naast de ‘harde’ techniek zoals bedrijfswaardering, financiering van de bedrijfsovername, koopprijs, onderhandelen over verkoopcondities, belasting, overname contracten, enzovoorts, tellen ook ‘gevoel’ en ‘emotie’. Dat geldt niet alleen voor de verkoper van een bedrijf. Maar ook voor de koper. Dat geldt zeker voor het segment MBK bedrijf.

Professioneel advies bij bedrijfsoverdracht is eigenlijk onmisbaar bij de verschillende varianten van bedrijfsopvolging.

  • Het kopen van een onderneming als investering of start van een nieuwe uitdaging;
  • Het verkopen van uw onderneming aan een strategische koper of ondernemer (Management Buy In MBI);
  • Bedrijfsopvolging binnen de familie of aan het eigen personeel (Management Buy Out MBO);

Waarom BBO&F

BBO&F is een betrouwbare specialist voor bedrijfsoverdracht. BBO&F biedt u het juiste advies bij bedrijfsopvolging. BBO&F helpt u bij de stappen in het proces van de bedrijfsovername:

Boek Bedrijfsoverdracht
Meer weten? Lees dan ook het boek
Mijn Bedrijf Verkopen
  • bedrijfswaardering: bepaalt voor u een goede en realistische waarde: het startpunt voor uw bieding aan aspirant-kopers;
  • acquisitie: zoekt voor u geschikte aspirant-kopers: MBI kandidaten of strategische kopers;
  • onderhandeling: draagt zorg voor de optimale verkoop (of aankoop)condities;
  • advies: ondersteunt u bij de afronding van uw transactie;
  • vraagbaak: beantwoordt al uw mogelijke vragen op financieel, fiscaal en juridisch gebied tijdens alle fasen van het verkooptraject;

Voor een optimaal resultaat bent u bij BBO&F aan het juiste adres. BBO&F is gecertificeerd lid van de landelijke Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht BOBB: een waarborg voor kwaliteit en transparantie. De begeleiding door BBO&F verdient zich zo zeker terug! Meer weten over bedrijfsoverdracht? Bezoek dan de website Verkoop Bedrijf.

©BBO&F